Sanitaire voorzieningen/ toiletartikelen

Osius zorgt voor efficiënte adviezen en biedt de juiste hulp voor uw sanitaire behoeften en voorzieningen. Het toilet is onderdeel van de algehele uitstraling bij alle organisaties waar medewerkers, klanten en andere bezoekers gebruikmaken van de sanitaire ruimte. Onze experts helpen u met het inrichten van de sanitaire ruimtes en geven aan welke spullen daarvoor nodig zijn. Osius is uw partner voor hoogwaardige, op maat gemaakte sanitaire oplossingen - met een flexibel productportfolio dat perfect op elkaar afgestemd kan worden. Onze producten worden ondersteund door gerichte oplossingen en een professionele service die u tijd bespaart.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk. Daarom ondergaan alle producten die wij gebruiken, een kwaliteitscontrole. Zo kunt u er zeker van zijn dat de gebruikers van de toiletten altijd hygiënische producten aantreffen die klaar zijn voor gebruik.

Expertise van Osius

Sanitaire voorzieningen zijn van cruciaal belang voor ieder kantoorgebouw, bedrijfspand, school en zorginstelling. Sanitaire dienstverlening zorgt voor een schone en frisse omgeving en is daarnaast belangrijk voor de gezondheid. Bij Osius zorgen we er bovendien voor dat de dispensers altijd vakkundig op locatie worden geïnstalleerd. Daarbij houden we altijd rekening met de specifieke eisen van uw doelgroepen, bijvoorbeeld door de ideale hoogte in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen etc. Uiteraard zorgen wij ook voor de verwijdering van de dispensers.

Heeft u vragen omtrent uw eigen sanitaire voorzieningen? Neem dan gerust contact met ons op en onze experts helpen u graag verder.

Wilt u een offerte aanvragen voor Sanitaire voorzieningen? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420