Tapijt reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van vlekken en verwijderen van nare geurtjes uit tapijt. Een tapijt kan na een langere tijd voor nare geurtjes zorgen en na gebruik een andere uitstraling krijgen. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat uw tapijt regelmatig wordt gereinigd. Hiermee voorkomt u slijtage en dat de kwaliteit van het tapijt achteruitgaat. De wijze van het schoonmaken en reinigen van uw tapijt verschilt. Onze opgeleide professionals bieden u de hoogste standaard van service in de verzorging, reiniging en restauratie van uw tapijten, vloerkleden en stoffering.

Osius is ervaren in het reinigen van allerlei soorten tapijten en vloerbedekking. Ook beschikken wij over de juiste machines en technieken om uw tapijt en vloeren er weer als nieuw uit te laten zien. Osius past de juiste technieken toe zodat u zeker kunt zijn van een fatsoenlijke reiniging en dat uw tapijt niet beschadigt raakt tijdens het reinigen.

Onze behandelingsmethode voor tapijten

Voor de reiniging zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. De aandachtspunten worden vastgesteld en er wordt bepaald hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed.

Een vlek of geur die niet eenvoudig te verwijderen is, hiervoor maakt Osius gebruik van een specifieke methode. Wij maken gebruik van de beste apparatuur om uw tapijt de meest grondige en langdurige reiniging te geven. Ook zorgt ons reinigingssysteem voor een "conditioner" die voorkomt dat nieuwe vuildeeltjes aan het tapijt blijven kleven. Dit bevordert efficiënter stofzuigen van het tapijt, wat resulteert in gezondere, schonere tapijten.

Tijdens dit gehele proces werken we met duurzaamheid en efficiëntie als belangrijke factor. Tijdens het reinigen van het tapijt maken we enkel gebruik van duurzame reinigingsmiddelen die helpen uw tapijt te herstellen, of uw tapijt nu handgemaakt of machinaal is gemaakt. Wij behandelen elk tapijt met grote zorg.

Wilt u een offerte aanvragen voor Tapijt reiniging? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420