Schoonmaakspecialist voor Scholen

Bij Osius weten we hoe belangrijk het is om scholen, universiteiten en hogescholen schoon te houden om een goede eerste indruk te maken op uw toekomstige studenten, docenten en medewerkers en ook hun gezinnen.

Met Osius borgt u het reinigen en onderhouden van de klaslokalen, verkeers- en verblijfruimten, sanitair en kantoren op een duurzame en effectieve manier. Bij het schoonmaken van scholen en onderwijsinstellingen, letten wij op dat veiligheid gewaarborgd blijft.

Wij zien toe op de strikte naleving van alle gezondheids- en veiligheidsnormen. Ons team voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en is opgeleid.
 

Wij zetten ons in om scholen en onderwijsinstellingen een consistente werkwijze te bieden.

Wij verbeteren onze diensten voortdurend door ons personeel op te leiden en de meest innovatieve technologie te gebruiken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij werken volgens een flexibel schema en zijn in staat om snel en efficiënt te werken om ervoor te zorgen dat het schoolgebouwen op het hoogste niveau wordt gereinigd en faciliteren een positieve en aangename ervaring voor studenten, docenten en medewerkers.

Klaslokalen, kantines, gangen en toiletten vereisen allemaal verschillende werkwijzen die Osius systematisch aanpakken voor een grondige reiniging, en als nodig ook desinfectie. Een goede reiniging en ontsmetting van de school bevordert de gezondheid en veiligheid. Ook geeft een schoon uitziende school de juiste eerste indruk bij ouders die uw school overwegen voor hun kinderen.

Ervaar het gemak van een professionele schoonmaakpartner en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een offerte aanvragen voor Onderwijs? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420