Kantoorgebouwen, kantoren en bedrijfsruimten

Uw kantoor is een representatie van uw bedrijf als geheel. Osius biedt commerciële schoonmaakdiensten aan in heel Nederland voor kleine tot grote organisaties. Wij leveren diensten van hoge kwaliteit door toegewijde professionele schoonmakers die streven naar de beste resultaten.

Osius zal uw kantoor voorzien van een complete, top-to-bottom reiniging op plekken als de entree, receptie, vergaderzalen en kantoortuinen, met aandacht voor detail. Wij zetten ons in om onze klanten een consistente en betrouwbare service te bieden. Wij verbeteren onze diensten voortdurend door ons personeel op te leiden en de meest innovatieve technologie te gebruiken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Bij Osius nemen wij de tijd om uw behoeften te begrijpen.

Osius ondersteunt u met een professioneel team dat ervaring heeft in het reinigen en onderhouden van kantoorgebouwen en bedrijfsruimten. Wij adviseren u bij het vaststellen van de beste wijze om uw kantoor en werkomgeving schoon te maken, én schoon te houden zodat u iedere dag kunt rekenen op een schone, frisse en veilige werkplek.

Hygiëne binnen het kantoor

Omdat op een kantoor veel mensen dicht op elkaar zitten, is het besmettingsrisico voor onder andere verkoudheid hoog. Om het besmettingsrisico te verlagen, zorgen onze teams dat alle ruimtes goed ontsmet worden en dat middels een circulerend principe. Hiermee minimaliseren we de kans dat uw werknemers op kantoor besmet worden.

Een schone werkplek is goed voor de gezondheid van uw werknemers en collega’s, en deze werkomgeving zal een positieve invloed hebben op de prestaties die zij leveren, het ziekteverzuim en het plezier waarmee men naar het werk komt.

Investeren in een effectieve en professionele schoonmaakmethode is daarom niet alleen belang voor het welzijn van de mensen op de werkvloer, maar ook voor dat van uw onderneming!

Wilt u meer weten over de schoonmaak van kantoorgebouwen of bedrijfsruimten?

Neem dan contact met ons op.

Wilt u een offerte aanvragen voor Kantoorgebouwen? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420