Schoonmaak van Osius cleaning

Het verlenen van deze schoonmaak diensten doen we op verschillende projecten met dezelfde professionele en duurzame aanpak. Met onze flexibele teams en teamleiders zorgen we voor de beste aanpak voor uw organisatie. Hierbij leggen we de focus op het schoonmaken op een duurzame manier. We doen dit door inzet van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zonder ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Naast duurzaamheid staan flexibiliteit en doelgerichtheid centraal, deze waarden zorgen voor een goede samenwerking. Het team van Osius is flexibel en het uitwerken en plannen van onze schoonmaakwerkzaamheden gaat gezamenlijk met u als klant. Op deze manier worden alle wensen en behoeften duidelijk, zo ook de verwachtingen.

Onze dienstverlening is breed

Ons doel is om al onze klanten kwaliteit te bieden. Wanneer u een goede eerste indruk wilt maken op uw klanten, of wanneer u uw werknemers een gezonde, veilige en schone werkplek wilt bieden, kunt u bouwen op Osius voor al uw schoonmaakbehoeften.

Onze dienstverlening is breed om u op deze manier de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten te leveren. Osius richt zich niet alleen op de standaardschoonmaakdiensten, maar ook op diensten zoals:

  • Glas en gevelreiniging
  • Groenvoorziening
  • Hogedruk reiniging
  • Specialistisch vloeronderhoud
  • Tapijt reiniging
  • Sanitaire voorzieningen/ toiletartikelen
  • Desinfectie
  • Facilitaire diensten

Onze diensten worden op dezelfde wijze uitgevoerd, gepland en flexibel aangevuld indien nodig. Maak kennis met Osius facilities: het professionele en gedegen schoonmaakbedrijf. Onze ervaren schoonmaakprofessionals zijn vriendelijk en gericht op klanttevredenheid.

Wilt u een offerte aanvragen voor Schoonmaak? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420