Specialistisch vloeronderhoud

De professionals van Osius reinigen en verzorgen een verscheidenheid aan harde vloeroppervlakken in zorginstellingen, kantoren, scholen en andere bedrijfsruimten. Van vinyl tot hardhout, keramische tegels en meer, bij elke stap in het proces helpen wij de duurzaamheid en het uiterlijk van de vloer te behouden en de levensduur te verlengen. Door goed onderhoud gaat uw vloer langer mee. De vloer van uw kantoor, praktijk, winkel, showroom, productieruimte, klaslokalen of kantine moet schoon zijn en er verzorgd uitzien. Belangrijk voor de hygiëne én ook voor de beleving van de ruimte.

Goed duurzaam onderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren, maar zorgt ook voor een beter resultaat bij dagelijkse schoonmaak.

Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. Osius heeft de specialisten die ervoor zorgen dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc vloeren, linoleum vloeren of een tegelvloer. Hierbij zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame methodes.

Op een bedrijfsvloer die iedere dag zwaarbelast wordt is het nog belangrijker dat deze goed onderhouden wordt. Een vloer als deze kan periodiek, en ook dagelijks onderhoud vereisen. Bij Osius bent u op het juiste adres voor hoge kwaliteit vloeronderhoud en reiniging. Vanaf het eerste moment, zorgen wij ervoor dat alle schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogst mogelijke normen. Al onze schoonmaakteams zijn volledig opgeleid, hebben een antecedentenonderzoek ondergaan en zijn verzekerd, zodat u zich gerust kunt voelen bij de keuze voor Osius.

Waarom Osius de juiste partner is voor vloerreiniging en onderhoud

Osius is een professionele en gedegen partner die de kennis en middelen in huis heeft om u te voorzien van specialistisch vloeronderhoud.

Het onderhouden van uw vloer heeft allerlei voordelen: naast cosmetische voordelen krijgt uw vloer een betere uitstraling. Het goed onderhouden van uw vloer zorgt voor een gezonde omgeving. Door het regelmatig onderhouden van uw vloer is er minder kans op slijtage, verkleuring en hoeft deze niet na een aantal jaar in zijn geheel vervangen te worden. Met behulp van het juiste vloeronderhoud behoudt u de kwaliteit van uw vloer en ziet deze er na een reiniging weer als nieuw uit!

Wilt u een offerte aanvragen voor Specialistisch vloeronderhoud? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420