De kwaliteit van Osius

Bij Osius zijn wij continu bezig met het verbeteren, vernieuwen en optimaliseren van onze dienstverlening. Wij vinden naast het resultaat van onze diensten een fijne samenwerking het meest belangrijke aspect van  samen werken. Omdat wij op die manier de meest efficiënte maatwerk oplossingen kunnen blijven ontwikkelen en aanbieden.

Wij bieden kwaliteit om elkaar beter te begrijpen, zo kunnen onze teams extra bijdragen aan uw bedrijfsvoering en processen. Daarbij gaat Osius altijd op een efficiënte wijze aan de slag met behulp van goede en transparante communicatie. Door efficiënt en proactief planningen te maken, zijn wij in staat de hoge kwaliteit te leveren die u van ons mag verwachten.

 

Volgens gezondheids- en veiligheidsprotocollen

Wij zien ook toe op de strikte naleving van alle gezondheids- en veiligheidsnormen.. De schoonmakers van Osius voeren regelmatig onderhoud en inspecties uit op de schoonmaakmaterialen en -apparatuur, zodat er nooit werkonderbrekingen of vertragingen zijn. Zij begrijpen en houden zich aan de hoge normen van de schoonmaaktechnieken en -diensten om de juiste  aanpak te garanderen.

 

Osius geeft de persoonlijke aandacht die nodig is voor een professionele aanpak

Wij gaan tot aan de kern van uw business om te achterhalen wat uw verwachtingen en doelen zijn. Door het goed te achterhalen wat uw corebusiness is, kunnen er effectieve en flexibele planningen gemaakt worden die zorgen voor de hoge kwaliteit waar wij  altijd naar streven.

 

Gecertificeerd

Om aan de verwachtingen te voldoen en de kwaliteit te kunnen leveren zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze processen . kwaliteit van de dienstverlening en de bijbehorende certificeringen continu onze aandacht. Osius is gecertificeerd conform de normen VCA*, NEN 4400, ISO 9001 en ISO 140001. Veilig werken en samen verbeteren, bevorderen we door controle, werkoverleg en continue training in technische handelingen, en opleiding voor houding en gedrag van onze medewerkers.
 

Vraag een offerte aan en ervaar de expertise van Osius!

OSB-Keurmerk

Het OSB-Keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaak en glazenwassersbranche. Bedrijven worden frequent (minimaal een keer per jaar) door een onafhankelijke instelling getoetst op de OSB-Keurmerkeisen.

OSB-leden moeten zich houden aan strenge eisen op het gebied van de financiële en personele administratie, arbeidsvoorwaarden, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en schoonmaak specifieke eisen.
 

Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420