Over Osius Facilities

Osius gelooft in goede samenwerking, veiligheid, duurzaamheid en flexibel te werk gaan. Deze punten staan centraal binnen onze organisatie en daar is onze werkwijze op gebaseerd.

Bij Osius zijn wij continu gefocust op het leveren van de afgesproken kwaliteit van de dienstverlening. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, stellen wij ons flexibel op. Door supervisie zorgen wij dat de projecten continu gecontroleerd worden door onze ervaren teamleiders. Ook werken wij met kleine teams en hierdoor kunnen wij bijsturing geven waar nodig. Daarmee behalen wij de beste resultaten voor onze partners.

Onze teams zijn verdeeld tussen ervaren teamleiders die ruime ervaring hebben binnen het vak. Zij hebben de kennis en kunnen gemakkelijk schakelen als dat nodig is. Door de supervisie die de teamleiders aan de teams bieden, kunnen wij de topkwaliteit die wij beloven, ook daadwerkelijk leveren. U kunt vanzelfsprekend rekenen op een duidelijke communicatie!

Wat typeert Osius Facilities?

  • Service gericht: we signaleren en onderzoeken de wensen en behoeften van gebruikers 
  • Ondernemend: we nemen initiatief wanneer er iets moet gebeuren
  • Veerkrachtig & flexibel: we zijn proactief en succesvol in veranderende omstandigheden
  • Professioneel: we werken met ervaren vakbekwame krachten
  • Vertrouwd: door gecertificeerde borging van processen

Topkwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Naast dat wij continu de hoogste kwaliteit leveren, is duurzaamheid ook een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering, en bij ieder project. Duurzaamheid wordt breed ingestoken, bij het reinigingsproces vermijden wij bijvoorbeeld milieuschadelijke schoonmaakmiddelen.Ook voor uw veiligheid is dit prettig.

Bij Osius hechten we veel waarde aan het voldoen aan de bestaande regelgeving en daarbij staat duurzaamheid centraal. Osius is lid van brancheorganisatie  Schoonmakend Nederland (voorheen OSB)  en gecertificeerd volgens de normen VCA**, NEN 4400, ISO 9001 en ISO 140001.

Het team is ervaren en gespecialiseerd in het zo duurzaam schoonmaken van uw pand – zo ontzorgen wij u én dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Osius werkt in heel Nederland en onze werkzaamheden zijn onze passie. Wij verbeteren onze diensten continu om zo de beste resultaten voor u te garanderen.

Wilt u een offerte aanvragen voor uw organisatie? Vraag direct een offerte aan
Blijf op de hoogte over de ontwikkelingen

Nieuws

Reiniging van gevel, dak of terras flyer

15 Juni 2022

De Foam Wash methode zetten wij in voor het reinigen van bijna alle buiten-oppervlaktes die sterk vervuild zijn. Denk bijvoorbeeld aan daken, gevels, trespa gevelbeplating, geschilderd houtwerk, straatwerk, vlonders en schuttingen. En ook zonneschermen en markiezen. Kortom een reinigingsmethode met vele mogelijkheden en voordelen.

Lees meer
Voor al uw vragen en opmerkingen

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Maroastraat 3
1060 LG Amsterdam

info@osius.nl
020-610 2420